diumenge, 15 de gener del 2012

Charles Dickens 2012




Charles Dickens va néixer el 7 de febrer de 1812. Des del blog de l'Assumpta se'ns proposa el següent:  què us sembla si ens llegim un llibre de Dickens i el dia 7 de febrer posem la ressenya als nostres blogs?


  • Quin llibre? Tant hi fa, el que vulguem. 
  • Com hem de fer la ressenya? És igual, cadascú a la seva manera.
  • I si no tenim temps de llegir-ne cap però en vàrem llegir fa temps? Doncs fem un post recordant aquell que fa temps que vàrem llegir.
  • I si enlloc d’una ressenya volem fer un comentari més general o unes impressions personals? Doncs endavant. Mentre es faci referència a Dickens i, com a mínim, a una obra seva, ja està bé.


En definitiva, tan sols es tractaria que, el dia 7 de febrer, la catosfera es veiés plena de posts parlant de Dickens i la seva obra. Es tracta, en definitiva, que nosaltres també ens suméssim a la gran quantitat d’actes que, per tot el món, s’estan preparant.

2 comentaris:

  1. Eeeeeei, quina il·lusió si us hi apunteu!! Va, que queda temps! Falten gairebé tres setmanes i no tots els llibres de Dickens són llargs, a part dels contes, algunes de les seves novel·les més conegudes com "Una història de dues ciutats" tenen unes 400 pàgines.

    Us animeu? ;-))

    ResponElimina
  2. Eeeeeei, quina il·lusió si us hi apunteu!! Va, que queda temps! Falten gairebé tres setmanes i no tots els llibres de Dickens són llargs, a part dels contes, algunes de les seves novel·les més conegudes com "Una història de dues ciutats" tenen unes 400 pàgines.

    Us animeu? ;-))

    ResponElimina